07400, Brovary, Ukraine

+38 (063) 130-13-10 hello@11.in.ua

Налагодження віддаленої роботи персоналу в Броварах

Віддалена робота БровариВ умовах всесвітньої пандемії для роботи офісів та організацій став напевно більш необхідним, ніж популярним такий вид роботи як віддалений. Багато організацій в умовах складної економічної ситуації пішли на радикальні заходи, щоб залишитися на плаву. Деякі скоротили штат співробітників, інші відправили працівників у неоплачувані відпустки, треті взагалі закрилися. Але є керівники, які в першу чергу думають про успіх своєї діяльності. Саме вони розуміють, що незалежно від ситуації на ринку, кадри вирішують все! Мало хто зробив нехитрий аналіз фінансів, відмовився від дорогої оренди в офісній будівлі в престижному районі міста. Саме відмова від оренди та переведення працівників на віддалену (домашню) роботу дозволило зберегти робочі місця.

До організації віддаленої роботи є багато підходів. Але багато хто для швидкого вирішення питання вибрав найпростіший і небезпечний. Це відкрити доступ до сервера терміналів (RDP) із зовні. Рішення дозволило людям працювати віддалено, але дало хакерам можливість злому сервера. Що не виключає варіант втрати важливої ​​інформації у разі успіху недоброзичливців. Як реалізувати правильну роботу та захист сервера RDP буде описано в окремій статті.

Більшості персоналу насамперед необхідна колективна робота з документами, корпоративний телефонний зв’язок та обмін текстовими повідомленнями. На перший погляд, є повно рішень від Google Disk, Gmail, Wiber, Telrgram ітд. Але це всі різні сервіси, які працюють окремо один від одного і не дозволяють контролювати результати виконаної роботи.

Наша організація здійснює організацію дистанційної роботи офісу замовника. При виконанні завдання ми враховуємо всі побажання клієнта і в першу чергу думаємо про безпеку та збереження ваших даних. Сервіси, які ми пропонуємо, дозволяють віддаленим працівникам обмінюватися файлами, редагувати їх, отримувати пошту, здійснювати відеодзвінки, ставити завдання та контролювати їх виконання та багато іншого, не виходячи за рамки одного відкритого вікна.